Posted by Dead FM On 14:54
Last Of The Believers
Paper Ships Under A Burning Bridge

2007

download

The Ghost Of A Thousand
This Is Where The Fight Begins

2007

download

Thieves And Assassins
Martyr Brigade
2007

download

HAAAARRRDCOOOREEE!! 2007'nin en beğendiğim, eşşek gibi anırtan üç hardcore kayıdını sunuyorum; afiyet olsun.


Hhmm, bakalım; The Ghost of a Thousand ile ilgili zamanında şunu yazmışım: Birleşik Krallık menşeili The Ghost of a Thousand, bu senenin en acayip albümlerinden birini yaptı. Şarkı sözlerinden fazla bir şey beklemek yersiz; zira baştan sona kavga, hırs, havadaki yumruklar, yepyeni bir güç, five punks motifleriyle bezenmiş bir albüm bu. Ama öylesine kaya gibi sert (ecnebiler ne der, solid) bir iş ki bu, düşmeyen ritmi, iki gitarı ve vokalinin gücüyle, grubu son bir kaç yılın en iyi hardcore ekiplerinden biri haline getirdi gözümde. Bir de Gallows var bunların hemşehrileri; onlar fazlasıyla gazlandı NME tarafından. Fakat onlar da fena değiller. P2P'lerde kolayca bulabilirsiniz Gallows'u.

Geçtiğimiz yıl çıkardıkları 7 inch'in ardından bu sene debut albümleriyle geldi Thieves and Assassins. New York'tan Bad Religion, Dag Nasty etkileşimli melodik hardkor; sert adam vokalleri.

Ignite basörü Brett ve Rise Against'ten bu sene ayrılan gitarist Chris'in üyesi oldukları bir nevi süpergrup Last of the Believers. Throwing Matches, benim için senenin şarkılarından biri oldu. Bu çıkış EP'leri gruptan çok şey beklememe yol açtı. Bir de albüm çıkarsınlar bakalım.

0 Responses to ' '

free counters

Takip Edenler

Hakkında