Posted by Dead FM On 11:55
Fire Team Charlie, Damezumari
Split LP
2007

download

Kids Explode, End Of A Year
Split EP
2007

download


Selam güzeller; bu haftasonu sizle bu seneden iki güzel split kayıt paylaşmak istiyorum.

"Damezumari is a term from the board game Go. It refers to a situation where a stone or group of stones, which you have played, is in a difficult position that is nearly impossible to salvage. It is usually translated as 'shortage of liberties.'"

Bu Damezumari/FTC split'i gerçek bir emo şöleni -yazdıktan sonra komik geldi, emo şöleni nedir ya? Herneyse, iki grubun vokalleri de şahane. Her iki grupla da Myspace'ten bir kaç mesajlaşmam oldu yakın zamanda; çok da içten, tatlı insanlara benziyorlar. Bir dergi de FTC'yi Four Hundred Years ve Frail'e benzetmiş, doğru demiş.

End Of A Year! Hmm, son bir kaç seneme damgasını vurmuş gruplardan biri bu. Revelation'dan çıkardıkları Sincerely albümü, Warm demotape'leri ile Disappear Here albümlerini önümüzdeki günlerde paylaşmayı düşünüyorum. Bu split vasıtası ile End Of A Year ile üstünkörü de olsa tanışmanızı istedim. Revolution Summer günlerinden kopup gelen sesleri üretiyorlar; dolayısıyla ilgi ve alakayı hakediyor New York'lu dostlar.

Kids Explode ise Freiburg/Baden-Württemberg dolaylarından bir grup. Shokei ile güzel bir split kayıtlarını dinlemiştim. Tatlı bir ritmleri var bu emocu oğlanların -A Crash, Literally resmen bir Maximo Park şarkısı gibi aslında. Gitar 1985 çiğliğinde olmasa yeni nesil bir indie rock grubu dersin. Shokei splitlerini de bir süre sonra yüklerim.

1 Response to ' '

  1. Anonymous said...
    http://deadfm.blogspot.com/2007/12/fire-team-charlie-damezumari-split-lp.html?showComment=1244567534505#c8451174235494607108'> June 09, 2009 8:12 PM

    Thanks for this!

     

free counters

Takip Edenler

Hakkında