Posted by Dead FM On 16:15
Jawbox
For Your Own Special Sweetheart
1994

download

Bu albüm tüm sevenler ve Burcu için geliyor. Jawbox, DC merkezli çemberin çıkartmış olduğu en ilham verici ekiplerden biri olagelmiştir. 1990'lı yılların hardcore-sonrası ilk dalga emo ve Amerikan bağımsız rock müziğinin bazı belirleyici seslerinin üreticisidir J Robbins ve arkadaşları. For Your Own Special Sweetheart ise, grubun Dischord'dan ayrılıp Atlantic'e geçtikten sonra çıkardıkları ilk işi ve benim Grippe ile beraber en çok dinlediğim albümü. 90'ların sonuna rastgelen pek çok albümü derinden etkilediğini düşündüğüm bir ürün.

J Robbins'in çaldığı her grubu severim; kendisini keşfetmemi sağlayan da bu albüm olmuştu. Burning Airlines, Channels ve son olarak da Articles of Faith'in Vic Bondi'si ile birlikte yarattığı Report Suspicious Activity: Hepsi destansı gruplar. Hissettiğim zaman, bu grupların işlerini de eklerim blogumuza.

Bu arada, önümüzdeki günlerde bir yurtdışı seyahatine çıkıyorum; blog 8 Şubat'a kadar inaktif olacaktır -bilginize. Des Ark, The Puddle Parade, Aesop Rock, Reel Big Fish, Streetlight Manifesto beşlisinden en az birini görmeyi planlıyorum bu yolculuk süresince. Konserler ile ilgili ayrıntıları da dönünce bilahare aktarırım.

0 Responses to ' '

free counters

Takip Edenler

Hakkında